Client
Different Hotels
Year

2019

PARTNERS
  • Studio 308 ( Architect )
  • CPS interieurs
  • Viega
  • Wasco
  • LG

Hotel met toevoeging zorg

De hotelkamers krijgen een warme en huiselijke uitstraling die verschillende doelgroepen zal aanspreken. Door het gebruik van de juiste materialen wordt een luxe touch gecreëerd. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. Ook in de onderhoudssfeer is over de functionaliteit nagedacht.

Zorg
Alle hulpbehoevende elementen worden op subtiele wijze in het design verwerkt, zodat de kamers voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. De sta-op rekken zijn hier een mooi voorbeeld van. Doordat alles voor de gast binnen handbereik is, zal deze het verblijf in de kamer als zeer prettig ervaren.

PROJECT FOTO’S

sfeer kamers

Als gast komt u terecht in een oase van rust en luxe wanneer u deze kamer binnentreedt. De hoogwaardige en exclusieve materialen vormen een mooi geheel dat perfect aansluit op de beleving van de klant. Duurzaamheid staat bij de materiaalkeuze hoog in het vaandel.

De visgraat pvc-vloer heeft een moderne look met een knipoog naar klassiek chique. In onderhoud is deze vloer erg gebruiksvriendelijk. De badkamer en toiletruimte zijn afgewerkt met een marmerlook tegel waaraan zich geen bacteriën of vuil kunnen hechten. Gordijnen, met een aansluitend patroon en warme glans, zullen aan de strenge brandveilige eisen voldoen.

De kastenhaard en werkplekken hebben een warme donkere eiken HPL in combinatie met koperkleur, metaal plaatwerk of marmerlook. Dit is geheel omarmd door een warme, huislijke zachtgrijze kleur op de muur met soms een onderbrekende wand met een Vescom behang in een patroon.