https://www.youtube.com/watch?v=U-Zn-sq8UYs

DE WEG NAAR TRIPLE L-CONCEPTS… SAMEN NAAR EEN BETERE TOEKOMST

HET VERHAAL

Triple L-concept is ontstaan naar aanleiding van vragen uit de markt over de toevoeging van zorg. Op welke wijze zou zorg toegevoegd, verleend of verplaatst kunnen worden vanuit bestaande zorgorganisaties naar bestaande organisaties met verblijfcapaciteit? Na acht jaar onderzoek is een uniek systeem ontstaan dat een hotelkamer kan omzetten in een zorgkamer. De functie van de hotelkamer wijzigt niet omdat het hotel deze aangepaste kamers optioneel openstelt voor de toevoeging zorg. Er is een groep met innovatieve partners gevormd die met elkaar en met dit systeem de toekomst in willen. Door intensieve samenwerkingen op alle vlakken van project(ontwikkeling), het delen van kennis en kunde en het gebruik van elkaars kwaliteiten is Triple L-concepts een sterke speler geworden op het gebied van innovatieve (zorg)projecten. Nu is het tijd voor de (hotel)markt om in te stappen.

Op de hotelkamers met toevoeging zorg kunnen cliënten genieten van een comfortabele revalidatie of een zorgeloze vakantie. In de gastvrije omgeving van het hotel draait alles om persoonlijke aandacht en deskundige zorg. Naast hospitality biedt het hotel alle mogelijke service zoals begeleiding, verzorging en verpleging.

Wij zijn ervan overtuigd dat het welzijn van cliënten een bijdrage levert aan een positief revalidatieproces. Dat is precies waarom de wensen van cliënten de rode draad vormen van onze diensten. Wij willen een sfeer creëren waarin de voorkeuren van cliënten voorop staan en onze diensten ondersteunend zijn.

In het hotel zijn de nodige revalidatievoorzieningen aanwezig zodat cliënten alles binnen handbereik hebben om voorspoedig te herstellen van een operatie, medische behandeling of burn-out. De sfeer van het hotel met daarbij de molenvijver zullen zeker bijdragen aan een optimaal vakantiegevoel en een zorgeloze overbruggingstijd.

Triple L-concepts is een sterke speler geworden op het gebied van innocatieve (zorg)projecten

Hotels met toevoeging zorg

PARTNERS VAN AMIKI GROUP

PROJECTEN VAN AMIKI GROUP

M Hotel Genk

11/01/2019

M Hotel Genk

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Amiki