De AMIKIGROUP is continu op zoek naar innovatiemogelijkheden en is met de AMIKIBOX, de AB-19, een nieuwe weg ingeslagen. De AMIKIBOX is een unieke combinatie van een gebouwbeheersysteem, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid, exploitatie en met de toevoeging zorg. De AMIKIBOX wordt in een samenwerking met Volgroen op de markt gebracht.

Volgroen is dè financier voor de zakelijke markt van energiebesparing en de opwek van duurzame energie.
Volgroen werkt samen met leveranciers van o.a. LED verlichting, zonnepanelen, zonneboilers, infraroodverwarming, warmtepompen en biomassa installaties.

Samen met deze partners leveren we passende financieringen op maat voor zakelijke klanten die energie willen besparen zonder grote eenmalige investeringen.

Visie
Onze visie is dat de komende tien jaar de energievoorziening in Nederland en Europa steeds meer zal worden gedomineerd door kleinschalige schone energie technologieën. Deze technologieën leveren grote energiebesparing- en kostenvoordelen voor het bedrijfsleven op. Het Nederlands bedrijfsleven bestaat voor 99% uit Midden en Klein Bedrijf (MKB). Deze groep omvat een marktpotentieel groter dan €10 miljard in LED, zonne-energie en andere kleinschalige schone energie technologieën.

Trots laten we U dan ook de brief zien, wat de intentie bevestigd tussen Volgroen, MSB, AMIKIGROUP en zijn partners.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.